60 de cartușe găsite la un bărbat din Josenii Bârgăului

La data de 16 august a.c., polițiști din cadrul Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au depistat în flagrant doi bărbați, din Josenii Bârgăului, în vârstă de 49 de ani, respectiv 45 de ani, care în noaptea de 15/16 august a.c. ar fi participat la o acțiune de braconaj, pe raza fondului cinegetic Poieni, bărbatul, de 49 de ani, fiind bănuit că ar fi împușcat un exemplar din specia vulpe, cu o armă letală, cu destinația vânătoare, deținută legal de către acesta.
La vederea polițiștilor, acesta i-ar fi înmânat arma de vânătoare bărbatului, de 45 de ani, care s-a îndepărtat de locul comiterii faptei, fiind identificat ulterior cu arma de vânătoare asupra lui.
Astfel, s-a procedat la efectuarea unui control, cu privire la modul de păstrare a armamentului și a muniției deținute de bărbatul, în vârstă de 49 de ani, fiind identificate peste 60 de cartușe pentru care acesta nu este autorizat.
De asemenea, au fost ridicate arma letală de vânătoare, cartușe deținute legal și ilegal, precum și vulpea.
Cele două persoane au fost conduse la sediul I.P.J. Bistrița Năsăud, în vederea dispunerii măsurilor legale.
Cercetările sunt continuate de polițiștii Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de braconaj și nerespectarea regimului armelor și al munițiilor.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5