Accident la ieșirea din Rebrișoara, produs de un bărbat fără permis! Două mașini au ieșit în decor

Polițiștii din Năsăud au intervenit în această seară că urmare a unui accident rutier care a avut loc pe drumul național 17D, la ieșire din localitatea Rebrișoara.

În urma primelor verificări și măsurători efectuate, a rezultat faptul că un 34 de ani, din Rebrișoara, care nu deține permis de conducere, în timp ce conducea un autoturism de teren, nu s-ar fi asigurat corespunzător înainte de a pătrunde de pe un drum lateral pe drumul național 17D și a intrat în coliziune cu o autoutilitară care circula pe direcția Rebrișoara-Nepos.

În urma accidentului, ambele autovehicule au ieșit în afara părții carosabile; conducătorul autoturismului a fost rănit ușor, însă a refuzat transportarea la spital. Pe parcursul intervenției, polițiștii au dirijat circulația, traficul desfășurându-se alternativ, pe un singur sens.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii continuă cercetările pentru comiterea infracțiunilor de conducere fără permis și vătămare corporală din culpă.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5