Accident la Viile Tecii, anunţat după trei zile

Sâmbătă seara, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizaţi de către Spitalul de Urgenţă Tîrgu Mureş, Secţia Ortopedie, despre faptul că în cadrul secţiei a fost internat numitul S.C. în vârstă de 59 de ani, cu domiciliul în Ungaria, care a declarat că a fost victima unui accident de circulaţie produs pe raza localităţii Viile Tecii.

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că a doua zi de Crăciun, ora 23:00, pe DN 15A, în localitatea Viile Tecii, M.G. în vârstă de 32 de ani din localitatea Dipşa, în timp ce conducea un autoturism, l-a acroşat cu partea dreaptă faţă pe numitul S.C., care se afla pe partea carosabilă, lângă autoturismul său care era parcat pe partea dreaptă a drumului.

Potrivit IPJ BN, după accident, M.G. a părăsit locul fapte,i iar victima a fost transportată la Spitalul de Urgenţă Tărgu Mureş, cu autoturismul proprietatea sa, de către o altă persoană.

Cercetările continuă de către Serviciul Rutier sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală şi fugă de la locul accidentului.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5