Accidente cu victime

În 31.08 orele 19,50 , pe DN 15A, la km.45+920m, lângă sediul Diesel Taxi, numitul Petrică A., dom. în Lechinţa, în timp ce conducea un autoturism, a surprins şi accidentat uşor pe numita Alexandra L., de 8 ani din com.Panticeu jud.Cluj, care s-a angajat în traversarea DN 15A, prin loc nepermis şi fără să se asigure

Cercetările continuă de către Serviciul Rutier.

În 31.08.2010 orele 12.50 în localitatea Sîngeorz Băi pe str.Izvoarelor DN 17 D, numitul Ioan B., din localitate, în timp ce conducea un autoturism, din cauza neacordării priorităţii de trecere, a surprins şi accidentat uşor pe numita Maria N. din Ilva Mică, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc marcat şi semnalizat corespunzător.

Cercetările continuă de către Poliţia Oraşului Sîngeorz Băi.

În 31.08.2010, orele 20:53, în mun. Bistriţa pe str. Drumul Cetăţii, numitul Ioan N., domiciliat în mun. Sibiu, în timp ce conducea un autoturism pe str. Subcetate în direcţia cartier ANL la intersecţia cu str. Drumul Cetăţii nu a respectat semnificaţia indicatorului ”Oprire” şi nu s-a asigurat corespunzător la traversarea intersecţiei intrând în coliziune cu un alt autoturism care circula regulamentar pe str. Drumul Cetăţii în direcţia de deplasare spre str. Lucian Blaga fiind condus de numitul Gerard M. din Iaşi. În urma impactului, autoturismul înmatriculat în judeţul Iaşi a fost proiectat pe str. Subcetate într-un autoturism care era parcat pe trotuar. Autoturismul condus de Ioan N. a fost proiectat în stâlpul semaforului de pe str. Drumul Cetăţii pe trotuar.

Din accident a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto Ioan N., a numitei Mihaela S. domiciliată în Bacău, pasageră în autoturism precum şi a conducătorului auto Gerard M. şi a pasagerei din autoturismul său.

Cercetările continuă de către Biroul Rutier

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5