Accidentul din Nimigea, unde două fetiţe au fost acroşate pe marginea drumului, provocat de un adolescent de 15 ani, băut, din Dumitra

Poliţiştii au reuşit să dea de urma "şoferului" care a provocat accidentul din Năsăud. Ese vorba de un tânăr de 15 ani, din Dumitra, care era băut. "În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că autoturismul în cauză este neînmatriculat, iar plăcuțele de înmatriculare aplicate sunt expirate. Totodată, în urma investigațiile efectuate, polițiștii rutieri au identificat conducătorul auto. Este vorba despre un tânăr de 15 ani, din Dumitra. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de peste 0,45mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii din Năsăud continuă cercetările în cadrul unui dosar penal", menţionează inspectorul Crina Sârb, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud.

Două fetițe de 13 ani, respectiv 4 ani, care circulau pe marginea drumului, un drum comunal, de pe raza localității, au fost acroșate de o mașină, fiind rănite ușor. După ce le-a accidentat, șoferul a pierdut controlul direcției, a ieșit în afara părți carosabile, unde s-a răsturnat, după care a plecat de fata locului. 

Un echipaj de la Ambulanţă şi unul de pompieri a intervenit în zonă. 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5