În acest week-end,

În acest week-end, Monopostul lui Alonso staţionează pe pietonal

Bistriţenii sunt invitaţi, sâmbătă şi duminică, în zona pietonală de pe strada Liviu Rebreanu să vadă maşina de Formula 1 a echipei ING Renault. Ei vor putea admira monopostul condus de campionul mondial Fernando Alonso, care a făcut istorie pe circuitele de la Monza şi Monte Carlo, însă vor putea să-şi încerce şansele la circuitul cu premii instant sau îndemânarea la simulatoarele de curse.

Organizat în 25 de oraşe din întreaga ţară, ING Road Show oferă posibilitatea participanţilor de a câştiga premii Formula 1, dar şi un week-end în Anglia, pe circuitul de la Silverstone. “ING Bank a dorit să ofere iubitorilor de Formula 1 din România şansa de a vedea pe viu o maşină care a rulat pe celebrele circuite de Formula 1 şi ne bucurăm foarte mult că acest monopost a ajuns şi în Bistriţa. Toţi cei care doresc sunt aşteptaţi să petreacă momente de neuitat, să se pozeze cu monopostul de Formula 1 şi să plece acasă cu unul dintre premiile oferite de ING”, declară Carmen Mircea, office manager ING – sucursala din Piaţa Mihai Eminescu.

Grupul ING a devenit sponsor oficial al Formulei 1 2007. Implicarea în această campanie globală a crescut notorietatea companiei în doar un an cu 7% la nivel mondial, ING fiind în topul celor mai vizibile branduri pe circuitele de Formula 1.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5