Acțiuni de conștientizare a importanței protecției mediului, în comunitatea de romi din Josenii Bârgăului

Subprefectul Atilla-Lehel Décsei a fost alături de Romulus Pop, preşedintele Partidei Romilor Pro Europa Bistriţa-Năsăud, Nicolae Vrîncean - primarul comunei Josenii Bârgăului și consilierul Adrian Dan în comunitatea de romi din Josenii Bârgăului.
Scopul declarat al acestei întâlniri a fost conştientizarea comunității de importanța protecţiei mediului şi a reciclării deșeurilor, importanța prevenirii și reducerea depozitării de deșeuri, precum și modalitați de reciclare. În urma discuţiilor avute cu romii din cartierul „Prunduri”, aceştia şi-au luat angajamentul unei acţiuni de curăţenie atât în comunitate cât şi pe malul râului, şi de asemenea organizarea unei acţiuni de întreţinere a curăţeniei pe termen lung.
"Haideți să fim responsabili și să acționăm pentru a face o schimbare pozitivă în comunitatea noastră!", a fost mesajul transmis de Instituția Prefectului și autoritățile locale din Josenii Bârgăului.

Astfel de acţiuni de prevenire şi reducere a depozitelor de deşeuri, de conştientizare a importanţei protecţiei mediului şi a reciclării au loc și în alte comunități.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5