Acţiuni gospodăreşti la Beclean

Direcţia de Gospodărie Comunală Beclean îşi continuă în fiecare săptămâna lucrările de curăţenie, de ecologizare şi cele de înfrumuseţare ale oraşului. Lucrătorii societăţii beclenare lucrează în permanenţa la întreţinerea în cele mai bune condiţii a trotuarelor, a bordurilor şi rigolelor stradale, precum şi la întreţinerea coronamentului copacilor si pomilor ornamentali.
De asemenea, angajaţii Direcţiei de Gospodărire Comunală desfăşoară în continuu, pe toata durata anului lucrări de întreţinere la spaţiile verzi, rondourile de flori în parcul central al oraşului şi pe toate spaţiile verzi de pe suprafaţa Becleanului.
Pe parcursul acestei veri au intrat, ca de obicei, în funcţiune şi sistemele moderne de irigare pregătite atât pentru flori, cât şi pentru iarbă, astfel încât căldura să nu afecteze felul în care oraşul arata de la un capăt la altul, pe toata lungimea drumului naţional care străbate localitatea.
Mai multe echipe, dispersate în toate cartierele oraşului, lucrează cu profesionalism, astfel încât zi de zi rondourile cu flori şi spaţiile verzi să fie cât mai bine întreţinute iar oraşul să aibă un aspect cât mai curat şi mai proaspăt. Totodată, în perioada următoare, se vor derula o serie de acţiuni de curăţenie şi de ecologizare ale malurilor râurilor Someş şi Meleş.
Potrivit directorului Direcţiei de Gospodărie Comunală a oraşului, George Pop, muncitorii direcţiei vor desfăşura în permanenţă acţiuni ample de igienizare a străzilor şi a trotuarelor, şi se va acţiona, de asemenea, pentru îndepărtarea resturilor şi a deşeurilor menajere depozitate în locuri neautorizate. în activitatea de curăţenie vor fi implicate utilajele şi maşinile din dotarea Direcţiei, fapt care eficientizează campania permanentă de curăţenie şi întreţinere desfăşurată la Beclean.
O atenţie specială va fi acordată felului în care arată oraşul Beclean din punct de vedere al curăţeniei, spaţiilor verzi şi aspectului îngrijit în perioada desfăşurării manifestărilor dedicate Zilelor oraşului Beclean, ediţia a - XI – a, prevăzute să se deruleze în zilele de 16, 17 şi 18 august.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5