Administratori bistriţeni, cercetaţi pentru comercializarea de detergenţi contrafăcuţi!

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa- Năsăud au efectuat luni controale şi verificări de specialitate la persoane juridice, de pe raza municipiului Bistriţa, având ca scop prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale  rezultată din achiziţii intracomunitare şi a contrafacerii de produse sau a punerii în circulaţie de produse contrafăcute.

          „În urma activităţilor desfăşurat,e au fost constatate 2 infracţiuni de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare, fiind ridicate în vederea cercetărilor produse în valoare totală de 1581 de lei. Totodată, au fost aplicate 5 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 6000 de lei, şi au fost confiscate mărfuri în valoare de 280 de lei”, se arată în comunicatul Poliţiei bistriţene.

            Astfel, poliţiştii bistriţeni au depistat doi bărbaţi, în vârstă de 41 de ani, respectiv 44 de ani, bănuiţi că, în calitate de administratori ai unor societăţi cu răspundere limitată din municipiul Bistriţa, ar fi pus în circulaţie, deţinut, folosit şi expus spre vânzare detergenţi pentru haine, susceptibili a fi contrafăcuţi.

            În cauză au fost întocmite dosare penale, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de   punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare.                                                             

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5