Întâmplări cu miez

Adolf Hitler n-a murit în Berlin la sfârşitul războiului ?

Lucruri ciudate răsar din negura istoriei. Magda Zeinfeld, asistentă la o clinică de stomatologie din capitala celui de al treilea Reich, vine să povestească despre posibila fugă a lui Hitler în America de Sud, mai precis în Ecuador, ştiut fiind că în tot continentul sud-american simpatiile profasciste erau foarte puternice, cu deosebire în Ecuador, Paraguay, Chile şi Argentina.

Marta Zeinfeld mărturiseşte că după anul 1943, al marilor înfrângeri pe frontul de Est, la Stalingrad şi Kursk, pierderea războiului era certă. Ea spune că au fost pregătite patru sosii ale lui Hitler, şi că de fapt, după toamna anului 1943, Hitler nu a mai apărut în public. Aura lui de invincibilitate se spulberase. O mare parte din personalul lui de serviciu a fost schimbat brusc.

Un fost colonel al US Army mărturiseşte şocul resimţit când în Ecuador a întâlnit un preot, Padre Krespi, care semăna absolut perfect cu Hitler şi care, în plus, vorbea foarte bine italiana. Se ştie că Hitler vorbea bine limba italiană şi atunci când era furios înjura pe italieneşte. Stalin, deşi a avut probe că Hitler şi Eva Braun s-au sinucis în buncărul din Berlin, n-a crezut niciodată sigur că Hitler s-a sinucis cu adevărat sau va fi fost vreo sau vreo sosie de-a lui. Ar fi cu-culmea surprizelor, nu? Să aflăm că cel care a ucis milioane de nevinovaţi şi a aprins flacăra celui mai mare război din istorie a sfârşit ca fiind un…slujitor anonim al Domnului.

Oricum, iubite cititorule(cititoare), indiferent că o fi murit Hitler de bătrâneţe ori s-a sinucis în aprilie1945, cert e că a murit şi încă de mult, fiindcă mai devreme ori mai târziu, atât drepţii cât şi criminalii războaielor au un acelaşi sfârşit inexorabil, dar…şi o judecată în faţa lui Dumnezeu.

Comentarii

06/08/10 05:50
Stelana

e o placere sa citesc articolele dvs dle Gaurean

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5