AFLAM DE LA I.S.U.

SMURD şi TIM sunt prezentate la situaţii de urgenţă

In perioada 01.02.2010 ora 0730 - 02.02.2010 ora 0730 subunitatile profesioniste pentru situatii de urgenta din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Bistrita” al judetului Bistrita - Nasaud au intervenit la un numar de 9 situatii de urgenta astfel: Interventii SMURD + T.I.M.: 7; Asistenta persoanelor: 1; Alte interventii: 1.

Fortele si mijloacele din cadrul Detasamentului de Pompieri Bistrita au intervenit la 7 situatii de urgenta, astfel: Interventii S.M.U.R.D.: 2, dupa cum urmeaza: 2 in municipiul Bistrita; Interventii T.I.M.: 3, dupa cum urmeaza: 1 in municipiul Bistrita; 1 in localitatea Teaca; 1 in localitatea Orheiu Bistritei; Asistenta persoanelor: 1 in municipiul Bistrita. Alte interventii: 1 in municipiul Bistrita.

Fortele si mijloacele din cadrul Sectiei de Pompieri Nasaud au intervenit la 2 situatii de urgenta, astfel: Interventii S.M.U.R.D.: 2 dupa cum urmeaza: 1 in orasul Nasaud; 1 in localitatea Lunca Ilvei;

Poiana Ilvei - SVSU intervine la incendiu

In data de 26.01.2010, S.V.S.U. Poiana Ilvei a intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o gospodarie individuala din localitatea Poiana Ilvei.

Informaţii obţinute de la cpt. Trifan Vasile.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5