Agreşanul Grigore Sâmboan, în conducerea Radio Renaşterea

Mitropolitul Clujului, Înaltpreasfinţitul părinte Andrei, s-a întâlnit cu angajaţii postului de Radio Renaşterea. Şedinţa a avut loc cu participarea redactorilor, tehnicienilor şi consilierul cultural al Arhiepiscopiei Clujului, Părintele Ştefan Iloaie. Întâlnirea a fost prilejuită de schimbarea conducerii postului de radio. Cu acest prilej a fost numit în funcţia de director, în locul maicii Gabriela Nemeş, teologul Paul Siladi, iar director tehnic Dan Văscu.
În cadrul primei şedinţe de redacţie, sub noua conducere, Înaltpreasfinţitul părinte Andrei, Mitropolitul Clujului, le-a vorbit angajaţilor despre misiunea pe care o au. Ierarhul a evidenţiat importanţa mângâierii sufletelor ascultătorilor în această societate secularizată, dar şi responsabilitatea pentru cuvântul rostit. În acelaşi timp noul director al postului de radio, Paul Siladi a prezentat proiectul de revigorare al postului de radio Renaşterea.
Spre bucuria bistriţenilor noul redactor şef este Grigore Sâmboan. Născut pe 30 iunie 1983 la Tîrlişua, crescut în tradiţiile din satul natal, Agrieş, Grigore Sâmboan este absolvent al Facultăţii de Ştiinţe Politice şi ale Comunicării, secţia Jurnalism, şi al Facultăţii de Teologie Ortodoxă, secţia Pastorală, de la Universitatea “Babeş-Bolyai”, Cluj-Napoca. Din 2006 este editor/prezentator ştiri la Radio Renaşterea şi realizatorul emisiunilor “ Amintiri din vatra satului” şi “Universitaria”. La cv-ul bogat se adaugă printre altele redactor-şef Revista “Itinerarii”, publicaţie a studenţilor Facultăţii de Teologie Ortodoxă, Cluj-Napoca, 2003-2006, director cultural al Asociaţiei „Credinţa Ortodoxă” a Studenţilor Teologi 2004-2007, coordonator cultural al „Serilor poetice” organizate de Asociaţia „Credinţa Ortodoxă” a Studenţilor Teologi, 2003-2007. Grigore a cochetat şi cu teatrul jucând în piesa „Hoţul de mărgăritare” de Valeriu Anania. De asemenea, este un apreciat interpret de muzică populara autentică izvorâtă din dragostea pentru ţară a celor de sub poale de Ţibleş. Felicitări Grigore Sâmboan! Vom fii alături de tine pe 102 FM !
Noul proiect cuprinde pe lângă dinamizarea emisiunilor, prezenţa cât mai evidentă în spaţiul mediatic clujean şi o legătură mai bună cu ascultătorii. Totodată s-a creat o pagină de Facebook pentru o mai bună comunicare cu ascultătorii postului de radio Renaşterea.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]