Ai carte, ai parte de ocazii caritabile

Dacă până acum au pus umărul la a ajuta material (financiar) familii aflate în necaz – banca de alimente e doar unul dintre exemple – și au punctat câteva idei educative în rândul liceenilor nu cu mult mai mici decât ei, tinerii din Beclean angajați voluntar sub culorile Societății Naționale de Cruce Roșie, filiala Bistrița-Năsăud, au acum grijă și de nevoile spirituale ale copiilor din satele învecinate. “Cartea de acasă” este o campanie desfășurată în perioada 18 iulie – 22 august, cu adresabilitate către cei care au acasă bibliotecă și nu (mai) citesc, nu mai au nevoie ori nu-și mai doresc bunurile conținute în ea altfel decât ca obiecte de mobilier, fie vor pur și simplu să le dea pentru a ajuta, în ideea donării obiectelor “nefolositoare” celor care le știu rostul și le pot găsi o întrebuințare onorabilă. În scopul îmbogățirii zestrei de care dispun școlile de la sate, sediul voluntarilor de pe strada Morii, numărul 29 A, stă deschis între orele 10.00 și 14.00.

Comentarii

23/07/13 09:31
... cititor ...

Nu prea este adevarat ca "daca ai carte ai si parte"... ! Bogatii acestei lumi ( in care se includ si cei de la noi, fara exceptie... indiferent de religia pe care o cultiva... sau o prcatica ... ) indiferent cata "carte" ar avea... mai bine isi taie o mana decat sa "sponsorizeze" pe cineva in necaz, la un spital, sau ma rog oriunde este cineva in aceasta stare de "nevoie" si el personal si familia sa sunt in imposibilitate de a-i ajuta si cuvantul Biblic ca " mai degraba trece o camila prin urechile acului"... este foarte adevarat.
Intotdeauna, cei mai milostivi sunt cei saraci si cei cu instructie scolara modesta ori precara si ei... vor avea "parte" ... in Fata Lui Dumnezeu .
Putini dintre acesti "bogati"... fac un lucru de milostenie fara interes si de fiecare data cand merg la Sfanta Biserica, fiti siguri ca se duc in primul rand, pentru ca au speranta ca Dumnezeu "face apelul"... ! Doar atat !

24/07/13 22:19
mona

OARE????

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5