AJUTĂ-ŢI APROAPELE!

Iată un îndemn pe care îl auzim destul de des. Câţi dintre noi îl şi urmăm este mai dificil de aflat. Iar acest lucru rămâne, din păcate, un deziderat.
De la această "regulă" au dorit să facă excepţie elevii claselor a VI-a şi a VII-a B de la Şcoala Generală "AVRAM IANCU"- Bistriţa. Sub îndrumarea profesorilor diriginţi Adriana Pop şi Edith Tămaş, în săptămâna "Şcoala altfel", elevii celor două clase au colectat îmbrăcăminte, cărţi şi rechizite şcolare, precum şi o cantitate importantă de alimente. Toate acestea au fost încărcate în două automobile, joi 5 aprilie a.c. şi apoi transportate la domiciliul familiei din casa cu Nr. 325 din Sângeorzul Nou comuna Lechinţa.
S-a dat astfel sens, prin fapte incontestabile, tocmai îndemnului din titlul nostru. Este, fără echivoc, un demers altruist, o lecţie de viaţă pe care elevii au înţeles-o în toate valenţele sale. Răsplata faptei lor a fost oferită de bucuria de pe feţele destinatarilor, cei doi părinţi nevoiaşi împreună cu cei cinci copii ai lor. Şcolarii de la "Avram Iancu" trăiesc pentru a doua oară astfel de emoţii, acum în preajma sărbătorilor Pascale, având în vedere faptul că şi în ajunul Crăciunului trecut, s-au aflat în preajma aceleaşi familii, ajutându-şi aproapele.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5