Ajutoare de urgenţă pentru două persoane din judeţul nostru

Ajutoarele de urgenţă, în cuantum total de 10.500 de lei au ca destinaţie refacerea locuinţelor distruse de incendii. Printre beneficiari se regăsesc două persoane din judeţul nostru, respectiv Daniel Sighiartău, domiciliat în municipiul Bistriţa, cartier Viişoara, căruia i s-a aprobat suma de 2.500 de lei, şi Garofiţa Rebrean, din satul Tăure, comuna Nimigea, căreia i s-a aprobat suma de 8.000 de lei.

„Aceste ajutoare au fost aprobate în temeiul prevederilor Legii nr.416/2001 privind venitul minim garantat, ca urmare a anchetelor sociale efectuate în 24.06.2008, respectiv în data de 20.08.2008, de către persoane specializate din cadrul Direcţiei de Muncă şi Incluziune Socială Bistriţa-Năsăud. Plata ajutoarelor de urgenţă pentru cei doi beneficiari din judeţul nostru se va efectua de către instituţia noastră”, ne-a precizat Valeria Moisil-Tămăşoi, director executiv Direcţia de Muncă şi Incluziune Socială Bistriţa-Năsăud.

Prin Hotărârea Guvernului nr.1589 din 4 decembrie s-a aprobat acordarea în întreaga ţară a 166 de ajutoare de urgenţă, în valoare totală de aproape 500.000 de lei, din creditele bugetare aprobate cu această destinaţie în bugetul Ministerului Muncii, Familiei şi Egalităţii de Şanse.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5