Alcoolul la volan face victime

Un mopedist din Telciu a fost rănit uşor, după ce a fost implicat într-un accident de circulaţie produs duminică seara în localitatea Fiad. Gheorghe M. (34 ani) din Telciu s-a dezechilibrat în timp ce era depăşit de un autoturism condus regulamentar de un şofer din judeţul Mureş, rezultatele etilotestului arătând şi cauza pierderii echilibrului, respectiv 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În acest week-end alte accidente au fost provocate de conducători auto care s-au urcat la volan chiar dacă consumaseră alcool. Vasile C. din Bistriţa, din cauza neatenţiei şi pe fondul consumului de alcool, a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un şanţ de pe Valea Jelnei.

Bărbatul este cercetat pentru conducere cu alcoolemie peste limita legală. Un tânăr şofer din Feldru, tot din cauza alcoolului, a intrat într-un stâlp de susţinere a reţelei electrice, pe o stradă din Năsăud. Şi acesta este cercetat penal pentru conducere cu alcoolemie peste limita legală, în urma testului alcoolscop rezultatul fiind de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cu dosare penale pentru conducere cu alcoolemie peste limita legală s-au ales alţi doi şoferi din judeţ, depistaţi în trafic în acest week-end. Vasile P. (38 ani) din Bistriţa a fost prins în localitatea Şirioara, în timp ce Ciprian P. (24 ani) din Şieu a fost identificat în trafic pe Drumul Dumitrei Vechi, mai mult, tânărul nedeţinând nici permis de conducere.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]