Amenzi pentru infracţiuni silvice pe Valea Someşului

Poliţiştii Compartimentului Silvicultură din cadrul Serviciului Poliţiei de Ordine Publică, împreună cu specialişti din cadrul Inspectoratului de Regim Silvic şi Vânătoare Cluj-Napoca, au aplicat două contravenţii în valoare de 1.500 lei. În urma acţiunii care a vizat verificarea circulaţiei materialului lemnos şi a instalaţiilor de debitat material lemnos de pe Valea Someşului, a fost confiscată şi cantitatea de 27,4 metri cubi material lemnos în valoare de 3.562 lei.

În prima zi a săptămânii, poliţiştii Biroului Poliţiei Rurale Bistriţa au efectuat un control şi la o staţie de debitat aparţinând unui cetăţean din Budacu de Sus, comuna Dumitriţa. Pentru neregulile constatate de poliţişti, a fost confiscată cantitatea de 3,04 metri cubi material lemnos răşinos şi a fost aplicată o sancţiune conform HG 427/2004, în valoare de 200 lei.

Chiar dacă numai într-o singură zi au fost aplicate trei sancţiuni contravenţionale, Inspectoratul Judeţean de Poliţie susţine că infracţionalitatea silvică este în scădere, conform comunicatului remis presei.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5