ANAF scoate la licitaţie coniacuri superioare

În zilele următoare, Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) va scoate la licitaţie, în toată ţara, produse care mai de care mai ciudate. Potrivit celor de la Gândul, pe lângă apartamente şi maşini, Fiscul va vinde şi căni pătrate, boluri albe pentru cereale, farfurii "Elena" şi "Rodica", covoraşe de baie, obiecte şi accesorii pentru baie, râşniţe de cafea, perdele de Paşcani, televizoare color, biciclete, mese de billiard etc.

La începutul lunii noiembrie, la Beclean, ANAF va organiza o licitaţie pentru vânzarea de coniac, Pentru sortimente ca Jidvei, Mioriţa şi Zaraza , dar şi Cinzano, preţul de pornire a fost stabilit între 36 şi 51 de lei pe sticlă.

Dacă doriţi să vă umpleţi “barul” de acasă, pentru a participa la licitaţie, trebuie să achitaţi o taxă de participare de 10% din preţul de pornire şi să aveţi o copie după actul de identitate. Pentru societăţile comerciale, este necesară o copie a certificatului unic de înregistrare eliberat de Registrul comerţului, precum şi o dovadă că nu au obligaţii datorii la stat.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5