Anca Onc, bistriţeanca onorată să defileze pe sub Arcul de Triumf: Este un vis împlinit!

         Anca Onc este foarte probabil singura bistriţeancă, din acest an, care a avut onoarea să defileze pe sub Arcul de Triumf. Inginera de 28 de ani, de la Bistriţa, este în primul an la Şcoala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri pentru Comunicații Tehnologia Informației și Apărare Cibernetică de la Sibiu. Timp de un an a fost şi soldat în Brigada 30 Gardă „Mihai Viteazu”. Iubeşte armata şi vrea să-şi dedice cariera  profesională în slujba ţării.

         „Da, ne mândrim și cu lacrimi în ochi de bucurie spunem toți, AM REUȘIT. Ne mândrim ca suntem prima generație a Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri pentru Comunicații Tehnologia Informației și Apărare Cibernetică care a avut onoarea de a defila pe sub Arcul de Triumf. Este un vis împlinit, sentimentele trăite azi nu se pot descrie în cuvinte, adunate toate la un loc putem spune ca a fost un singur sentiment, cel mai frumos sentiment din lume, sentimentul PATRIOTIC. 
Ne dorim ca viitorii noștri colegi care vor participa anul viitor să demonstreze că vor fi și mai buni decât noi și să fie la fel de mândri că o să facă parte din această mare familie a acestei școli”, a fost mesajul postat pe pagina de facebook a bistriţencei.

Comentarii

02/12/19 19:02
Lucian Dragan

Habar nu aveți documentați-vă când faceți afirmați de genuuu... Angel Ilovan e singurul bistrița decorat de armata care a fost prezent la paradă de 1 decembrie...

02/12/19 22:51
Raducu

Tu sigur ai habar Lucian Dragan, era vorba de "femeie" banuiesc ca Angel Ilovan nu e femeie si chiar daca ar fi fost trebuia sa il observam.Cel putin pe doamna Anca am observato. Succes

03/12/19 06:57
Ana

Nu a fost singura bistriteanca care a defilat pe sub Arcul de Triumf.
Exista bistriteni si la alte scoli decat cea mentionata care au defilat.

04/12/19 07:06
Flori

Au fost bistrițeni care au defilat anul acesta pe sub Arcul de Triimf si de la Academia de Poliție, Facultatea de Pompieri. Bistriteni sunt in multe institutii militare, dar nu-i cunoaște nimeni.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5