Andrei Rînziș, noul lider al TSD Prundu Bârgăului

Andrei Rînziș a fost validat în funcție în urma unei conferințe de alegeri, care a reunit peste 60 de tineri din comuna Prundu Bârgăului și la care a participat președintele interimar PSD Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, primarul comunei Prundu Bârgăului, Doru Crișan, președintele PSD Prundu Bârgăului - Leon Vlad și președintele TSD Bistrița-Năsăud -  Bogdan Ivan.

Din echipa de conducere a organizației TSD Prundu Bârgăului fac parte Ana-Maria Tomoroga, Gheorghe Gorea, Ionel Cioncan - vicepreședinți, Adriana Bălan – secretar executiv, Diana Ciurea – trezorier; Marius Bălan, Vasile Moldovan, Mihai Bălan, Teodora Griga și Marius Mathe– membri în biroul politic local.

            „Tinerii trebuie să fie conștienți de șansa care noi, seniorii partidului, le-o oferim astăzi: le dăm șansa  de a expune idei legate de rezolvarea problemelor generației lor! Suntem un partid care ține la tineri și am demonstrat acest lucru. Aproape o treime din membrii BPJ al PSD au sub 35 de ani. Când eram noi, cei care conducem acum Partidul Social Democrat, de vârsta colegilor din TSD, aproape nu aveam ce căuta în sediul de partid, dar am învățat din acea lecție și de asta avem acum un partid deschis tuturor tinerilor care vor să facă ceva pentru comunitatea și țara lor!”, a precizat președintele interimar PSD Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, potrivit unui comunicat de presă.

De cealaltü parte, președintele TSD Bistrița-Năsăud, Bogdan Ivan, a menäionat că la Pundu Bârgăului este o echipa administrativă și politică foarte tânără și acest lucru explică dorința tinerilor de a veni în echipa tinerilor social-democrați.” Alături de echipa noastră tinerii au șansa să schimbe la modul concret  comunitățile în care locuiesc. Avem o echipă tânără la nivel județean, care ne înțelege nevoile și care ne susține în implementarea ideilor noastre. Domnul președinte Radu Moldovan a spus ”da” la orice inițiativă constructivă a organizației noastre. Am mare încredere că în 2016, tinerii capabili vor fi susținuți pe listele de la Consilul Județean și pe cele de la Consiliile Locale. Dacă este un loc în care tinerii pot cont în viața politică, TSD e acel loc!”, a mai spus Bogdan Ivan.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5