Angajatorii bistriţeni oferă peste 90 locuri de muncă

Instituţiile publice şi firmele din Bistriţa-Năsăud oferă pe piaţa muncii 95 locuri de muncă vacante, potrivit Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bistriţa-Năsăud. Absolvenţii de studii superioare pot opta pentru meserii precum cea de agent turism, consilier vânzări, dispecer transport marfă, inginer auto, inginer construcţii, inginer industrializarea lemnului, inginer prelucrarea lemnului, inspector resurse umane (Staţiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Pomicultură Bistriţa), reprezentant tehnic comercial şi reprezentant vânzări.

Cei cu studii medii sau diverse calificări pot alege job-uri precum cea de agent comercial, agent vânzări, barman, bucătar, coafeză, frizer, curier, desenator tehnic, electrician, maistru lăcătuş, lucrător comercial, mecanic auto etc.

În perioada următoare, sunt anunţate concursuri pentru mai multe posturi în sistemul bugetar. Astfel, Serviciul Judeţean de Ambulanţă scoate la concurs trei posturi de asistent medical generalist pentru Punctul de lucru de la Beclean, concursul fiind programat în 8 februarie. Colegiul Naţional „Liviu Rebreanu” vrea să angajeze un bibliotecar, la această instituţie concursul fiind programat în 10 februarie. La Uniunea Judeţeană a Sindicatelor Libere din Învăţământ la mare căutare sunt juriştii, cei cu studii superioare în drept având posibilitatea de a participa la concursul din 4 februarie. Şi Biblioteca Judeţeană are un post disponibil, de mânuitor carte, pretendenţii cu studii medii având posibilitatea să se înscrie la concursul din 7 februarie.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5