Anunț începere proiect în cadrul apelului ”Granturi pentru capital de lucru AGRI-FOOD”

Anunț începere proiect în cadrul apelului ”Granturi pentru capital de lucru AGRI-FOOD”

S.C. BOB-BRUT S.R.L ., în calitate de beneficiar al Contractului de finanțare nr.  M2-AGRI-1298 din 23.06.2022 anunță lansarea proiectului cu titlul “MASURA 2 .” înscris în cadrul măsurii “Granturi pentru capital de lucru acordate entităților  din domeniul agroalimentar” din cadrul schemei de ajutor de stat instituită prin  ORDONANȚA DE URGENȚĂ nr. 61 din 06 mai 2022 privind unele măsuri pentru  acordarea de microgranturi și granturi pentru capital de lucru entităților din  domeniul agroalimentar cu finanțare din fonduri externe nerambursabile. Numărul  RUE al proiectului este M2-AGRI-1298. 

Proiectul se derulează pe o perioada de maxim 12 luni, începând cu data  semnării contractului de finanțare cu Ministerul Antreprenoriatului și Turismului/  AIMMAIPE , respectiv 23.06.2022. 

Obiectivul proiectului îl reprezintă sprijinirea societății S.C. BOB-BRUT S.R.L. prin  acordarea unui grant pentru capital de lucru cu finanțare din fonduri externe  nerambursabile. 

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele: 

  • menținerea activității pe o perioada de minim 6 luni,                                             
  • menținerea/suplimentarea numărului locurilor de munca față de data depunerii  cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor 

Valoarea proiectului este de 36.966,75 lei (valoarea totala) din care : 32.145,00 de lei grant si 4.821,75 de  lei cofinanțare.

Data începerii proiectului este data semnării contractului de finanțare, respectiv 23.06.2022 și se desfășoară pe o perioadă de 12 luni, până la data  18.06.2023. 

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin  Programul Operațional Competitivitate 2014-2020. 

Persoană de contact                                                                                                                                                                                                                                                              Nume, prenume: STUPINEAN BOGDAN                                                                                                                                                                                                                                                       Email: [email protected]

Telefon: 0749781312

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5