Anunţ umanitar

Marius Gheorghe Bodiu are 29 de ani şi suferă de glumerulonefrită focară şi segmentară. A fost diagnosticat cu insuficienţă renală cronică la vârsta de 18 ani şi de atunci viaţa lui este cumplită. 5 ani a fost sub tratamente şi operaţii, iar medicii i-au pus încă un diagnostic, tromboză venoasă. La 24 de ani a suferit primul transplant renal. Din păcate, anul acesta, Marius a pierdut rinichiul donat de tatăl lui. De atunci, de 3 ori pe săptămână, timp de 5 ore pe zi, face dializă la o clinică privată din Bistriţa.

Marius îşi doreşte şansa de a duce o viaţă normală, de a-şi termina studiile şi de a-şi găsi un loc de muncă. Viaţa lui poate fi salvată printr-o operaţie de transplant la o clinică din Cluj. Costul operaţiei se ridică la 20.000 de euro.

Noi îl putem ajuta !

Doneaza şi tu cât poţi în contul : RO68BTRL00601201C37465XX deschis în lei la Banca Transilvania Bistriţa sau RO 43BTRL00604201C37465XX deschis în euro ori pentru cei din străinatate SWIFT BTRL RO 22 BNA.

Comentarii

16/09/11 16:33
florentina

vreau sa va aduc la cunostinta ca acest baiat este un om cu un suflet fff mare si trebuie sa facem tot ce putem sa l ajutam .In ciuda faptului ca se lupta cu aceasta boala el urmeaza scoala sanitara din beclean si isi doreste din suflet sa devina un asistent bun sa poata salva la randul lui sau cel putin sa aline suferinta oamenilor Pentru a deveni un asistent vrednic el vine si face foarte multe ore de practica la spitalul din nasaud ,si chiar il observ cit de mult suflet pune in ceea ce face .va rog din suflet oameni buni sai dam o mana de ajutor asa cum numai noi romanii stim sa o facem va multumesc din suflet

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5