Apeleaza la online cand nu te descurci la „piesele” auto

Ai un autoturism, dar nu stii ce sa faci cu el! Adica, oricum ti-ar suna acest lucru, ai masina si chiar daca stii sa o conduci nu te descurci cu ea din punct de vedere tehnic. Spre exemplu, ai nevoie de lumina alba si cu anulator de eroare CAN-BUS, becuri led h7, si becuri certificate/omologate European E8, iar aceste lucruri, care reprezinta o necesitate pentru masina ta, iti suna ca si cum ar face parte dintr-un film science fiction.

Este clar ca trebuie sa consulti un magazin online foarte specializat in acest sens, care te va ajuta nu numai cu oferta foarte variata, ci si cu orientarea foarte buna in ceea ce priveste optiunile pe care le ai.  

Sigur ca te vei gandi ca in ceea ce priveste domeniul comertului online, acesta e la inceput la noi, dar la magazinele online romanesti trebuie sa stii ca segmentul electronicelor, implicit auto este cel mai bine reprezentat, cu un sfert din activitati desfasurate online. Potentialul e urias, practic orice magazin de la colt de strada ar trebui sa ajunga sa aiba si varianta online.

 

Salveaza timpul, banii si masina!

Prin urmare, cand nu prea te pricepi la necesitatile masinii tale, chiar daca stii foarte bine sa o conduci, apeleaza la specialistii pe care tocmai i-am indicat. Daca esti in continuare nu prea increzator in ofertele online, nu iti ramane decat sa faci un studiu de piata despre autoturisme, piese de schimb, accesorii etc.

Asta daca tu simti ca nu e bine sa aventurezi pe un teritoriu despre nu cunosti nici un detaliu si in legatura cu care simti ca poti pierde atat timp, cat si bani. E alegerea ta, dar trebuie de asemenea sa stii ca tocmai un magazin online te poate salva multiplu: iti salveaza timpul, banii si masina!

Intr-adevar, studiind piata,  poti afla cat de bine se pot vinde anumite piese si accesorii auto, poti deduce pentru ce marci sunt recomandate anumite piese etc. Dar gandeste-te ca scopul tau principal nu este acela de a-ti largi cultura generala in domeniu, ci de a-ti salva autoturismul.

 

Familiarizeaza-te cu domeniul

In plus, poti apela si la cineva pe care il cunosti sau care ar putea cunoaste mai bine domeniul. Si asculta sfatul principal: „intra” intr-un magazin online cu vanzare de piese auto si accesorii, pentru a te putea familiariza cu domeniul la inceput, apoi realizeaza o lista cu ce ai nevoie.

Una dintre cele mai bune modalitati este aceea de a-ti defini „nisa”. Acest lucru inseamna ca ai nevoie sa cunosti in detaliu propriul autoturism, precum si tipul de accesorii de care ai nevoie. Intr-un magazin online imaginile vorbesc mai mult decat cuvintele pot spune.

Astfel ca pagina produsului trebuie sa contina imagini profesionale ale produsului, atat descrierea, cat si fisa tehnica cu dimensiuni, marimi, detalii etc. Important este sa obtii informatiile de care ai nevoie. Astfel „munca” ta de cautare va fi substantial usurata si in cele din urma vei obtine piesele si accesoriile dorite pentru masina ta.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5