Aproximativ 200 de locuri de muncă vor fi disponibile la Năsăud

Administraţia locală năsăudeană susţine că, în aceast an, la nivelul oraşului vor fi create aproximativ 200 de noi locuri de muncă, un fapt îmbucurător. Asta se datorează companiilor care au făcut investiţii în oraş.

Astfel, TeraPlast SA, compania-mamă a Grupului TeraPlast, a achiziționat pachetul majoritar de acțiuni al companiei Somplast SA din Năsăud.      „Am decis achiziția Somplast deoarece este deja prezentă pe piața de folii pe care urmează să intrăm în 2021 odată cu investiția făcută de TeraPlast Folii Biodegradabile SRL. Integrarea Somplast, după obținerea avizelor de la Consiliul Concurenței, va crea o serie de sinergii la nivel de aprovizionare cu materii prime și eficientizare a utilizării capacităților de producție. Nu în ultimul rând, Somplast este un simbol al industriei județului Bistrița-Năsăud. Ar fi fost păcat ca această bază industrială să se degradeze și să dispară”, a declarat Alexandru Stânean, CEO Teraplast.

O altă oportunitate de angajare este oferită de Penny Market, care ar urma să deschidă luna viitoare, şi unde vor fi încadrate 17 persoane. Un alt beneficiu pentru năsăudeni, este că parcarea acestui supermarket va putea fi folosită pe parcursul nopţii, când magazinul este închis.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5