Arta Mobilei si de ce ai alege mobila la comanda

Acel moment in care ti-ai cumparat un apartament sau ai reusit sa iti construiesti o casa te face sa te simti intr-adevar implinit. Ti-ai realizat un vis, insa misiunea nu este una completa pana nu faci din apartament sau casa un loc in care intr-adevar sa te simti ca intr-un camin, in care capata inteles deplin cuvantul “acasa”. Totul trebuie sa fie personalizat, totul trebuie sa fie conform dorintelor si nevoilor impuse. Aici vorbim de mobila, de misiunea de mobilare a casei, care isi gaseste rezolvarea extrem de facil cu ajutorul specialistilor de la Arta Mobilei.

Misiunea mobilarii locuintei te pune in situatia de a cantari doua optiuni: mobila la comanda sau cumparata direct din magazin. Aceasta dilema te poate pune in dificultate, hotararea o poti lua doar dupa ce cunosti toate aspectele legate de fiecare optiune in parte.

Desi exista si avantaje ale cumpararii mobilei direct din magazin, de cele mai multe ori solutia aleasa este mobilierul la comanda. Chiar si profesionistii de la Arta Mobilei o spun: “Ceea ce poate fi vazut in magazin sau showroom se va vedea si acasa. Toate piesele sunt usor de montat si demontat, in aceeasi zi poate fi facuta si achizitia dar si montarea. In unele cazuri situatia insa nu sta chiar asa.”

Ceea ce recomanda tot mai mult solutia alegerii mobilei la comanda este faptul ca mobila standard, realizata in serie, nu este potrivita uneori in locuinta. Spatiul nu este de fiecare data fructificat la maximum, se pierde loc degeaba efectiv. Inaltimea dulapului poate sa nu fie potrivita, nu ajunge pana in tavan sau nu completeaza intreaga distanta intre doi pereti. Ne dorim ca totul sa fie cat mai eficient si aici vorbim si de spatiu. Mobilierul trebuie sa fie practic, sa se incadreze perfect in dimensiunile dorite. Aceasta cerinta nu poate fi satisfacuta decat prin mobila executata la comanda.

Din nou o recomandare pentru alegerea mobilei la comanda vine din faptul ca modificarile si adaptarile mobilierului de serie sunt destul de dificil de facut. Uneori o teava iesita din perete sau o plinta mai groasa pot strica asezarea si aspectul, insa prin mobila la comanda aceste adaptari sunt foarte usor de facut, de mascat, conform cu proiectul realizat.

In cazul mobilei la comanda, orice adaptare poate fi facuta. Accesoriile sunt mai usor de realizat, accesorii precum noptiere, mici dulapuri sau solutii ingenioase de incorporare a electrocasnicelor si aparaturilor din locuinta. Prin mobila realizata la comanda se ofera efectiv o nota personala casei. Materialul din care este realizata poate fi ales conform dorintelor, gama de culori disponibile este mult mai variata fata de varianta de cumparare direct din magazin, iar dimensiunile la care mobila va fi realizata pot de asemenea fi alese exact dupa nevoi.

In sprijinul nevoii de personalizare a locuintei si de creare a acelui mediu pe care intr-adevar il putem denumi “acasa”, Arta Mobilei vine cu solutia mobilierului realizat la comanda, care se preteaza in orice situatie.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5