Articolele decorative Marcollin ColleVilca - splendide cadouri de Crăciun pentru iubitorii artei

Angelina Jolie, Harrison Ford sau Kevin Costner sunt trei actori de talie mondială ce împărtăşesc nu doar admiraţia şi aplauzele publicului din întreaga lume, ci şi pasiunea mai puţin cunoscută pentru preţioasele piese decorative italiene Marcollin ColleVilca. Dat fiind că sărbătorile de sfârşit de an se apropie cu paşi repezi şi, graţie magazinului online de cadouri Borealy.ro, accesoriile decorative Marcolin ColleVilca sunt acum mai accesibile pe piaţa autohtonă, vom prezenta, în cele ce urmează, câteva piese semnate de faimosul producător italian, perfecte pentru a fi dăruite drept cadouri de Crăciun Borealy pentru iubitorii de frumos, simboluri şi artă din viaţa fiecăruia.

 

Virtuţile accesoriilor decorative Marcollin ColeVilca

Cu sediul în inima Toscanei, ColleVilca este o companie însumată din fuziunea a două fabrici istorice de cristal italian de calitate superioară, cu o concentraţie de 24% plumb. Produsele finite ce poartă semnătura Marcollin ColleVilca sunt rezultatul experienţei îndelungate în prelucrarea manuală a cristalului, corelată cu viziunea designerilor artişti italieni. Metalele preţioase, precum aurul pur sau argintul înnobilează într-un mod irepetabil fiecare piesă în parte, iar formele maiestuoase, perfecţiunea finisajelor şi simbolurile aparte le transformă în veritabile opere de artă unice şi pline de splendoare. Iată de ce printre clienţii fideli ai brandului italian se numără nume sonore de pe scena mondială a lumii, precum Silvio Berlusconi, vedetele cinema Angelina Jolie, Harrison Ford, Kevin Costner sau puternici oameni din Emiratele Arabe – cu toţii fascinaţi de fineţea, strălucirea, calitatea şi măreţia fiecărei decoraţiuni din cristal Marcollin ColleVilca. Magazinul online de cadouri Borealy a creat o categorie specială de decoraţiuni de lux amprentate cu talentul maeştrilor italieni, un punct de plecare inspirat pentru alegerea celor mai memorabile cadouri de Crăciun pentru femei sau bărbaţi pe care le puteţi dărui cu prilejul sărbătorilor de iarnă.

 

 

Cristalul cu 24% plumb – de cea mai bună calitate

Potrivit normelor europene, cristalul ce conţine o concentraţie de 24% oxid de plumb este clasificat drept cristal de înaltă calitate, cu un mare grad de reflectare a luminii. Acesta stă la baza unor articole cu vădite atribute estetice, procentul de oxid de plumb determinând fineţea pieselor şi posibilitatea de a crea veritabile obiecte de artă prin maleabilitatea aparte a materialului. Lumina este refractată într-un curcubeu de sclipiri, calitate pe care accesoriile din cristal cu un conţinut scăzut de plumb nu o pot avea.

 

 

Simboluri subliniate prin atingerea metalelor preţioase

Colecţia de decoraţiuni pentru casă Borealy cuprinde variate piese Marcollin ColleVilca, impresionante prin strălucire şi fineţe şi purtând într-însele simboluri deosebite. Peşti decorativi din cristal cu 24% plumb, argint şi aur de 23 carate, simboluri ai apelor şi ai înţelepciunii, maiestuoase păsări – întruchipări ale sufletului, libertăţii şi idealurilor înalte, pumnaluri stilizate  - reprezentări ale puterii şi masculinităţii, statuete Madonna înnobilate cu aur galben şi care exprimă într-un mod unic credinţa, precum şi rafinate accesorii pentru barurile personale, precum paharele pentru vin din cristal, suflate manual şi care se rotesc în timp ce este turnat vinul în ele – oricare dintre acestea pot constitui cadouri ideale de Crăciun pentru cei dragi. Lux, emoţii, artă şi unicitate, în decoraţiunile Marcollin ColleVilca din colecţia celui mai bun magazin online de cadouri şi bijuterii de lux– Borealy.ro!

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5