Asociaţia ECO RODNA a sărbătorit cinci ani de existenţă

Dr. Claudiu Iuşan, Asociaţia ECO RODNA

Asociaţia ECO RODNA sau „prietenii Munţilor Rodnei” a serbat, la finele săptămânii, 5 ani de existenţă prin intermediul unei serbări de colinde şi obiceiuri de crăciun, manifestare organizată la Colegiul Naţional „George Coşbuc” din Năsăud.

La acest eveniment festiv au participat peste 300 de tineri din cluburile ECO existente în şcolile limitrofe Parcului Naţional Munţii Rodnei (Şcoala Generală „Florian Porcius” din Rodna, Şcoala Generală „Enea Grapini” din Şanţ, Liceul „Solomon Haliţă” din Sângeorz-Băi, Şcoala Generală din Ilva Mică, Grup Şcolar Silvic din Năsăud, Liceul Economic din Năsăud, Colegiul Naţional „George Coşbuc” din Năsăud, Clubul Copiilor din Năsăud, Şcoala Generală „Mihai Eminescu” din Năsăud, Şcoala de Arte şi Meserii din Telciu, Şcoala Generală din Salva).

Îmbrăcaţi în straie populare, tinerii au transmis mesajul Crăciunului, rememorând totodată bucuria momentelor petrecute împreună în cadrul activităţilor desfăşurate în Parcul Naţional Munţii Rodnei prin intermediul unei prezentări în imagini.

Ne bucurăm că doar la 5 ani de existenţă, ECO RODNA adună peste 1.000 de prieteni ai Munţilor Rodnei, a implementat 15 proiecte şi s-a implicat în 12 parteneriate cu şcoli, ONG-uri, muzee, universităţi, primării.

Sperăm ca tinerii participanţi la acţiunile noastre să devină viitori factori de decizie cu un real simţ al răspunderii pentru conservarea valorilor naturale şi culturale locale.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5