Asociaţia Restart i-a făcut fericiţi pe copiii de la Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă nr. 1 Bistriţa

O acţiune de suflet pentru sufletul cristalin al copiilor de la Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă nr. 1 Bistriţa, în preajma Marelui Praznic al creştinătăţii – Naşterea Domnului Iisus Hristos – Sfântul Crăciun, care au trăit momente deosebite de bucurie şi mulţumire, cu ochi luminaţi şi suflet curat, la momentul primirii frumoaselor daruri oferite, cu mult drag, de către Asociaţia „Restart” din Baia Mare, având ca director pe Călin Ionel Piuian, un om cu suflet mare, un adevărat creştin, care se gândeşte la persoanele cu nevoi speciale.
Daniela Angela Călugăr, colaborator la această asociaţie, un om cu o sensibilitate deosebită, implicată afectiv în acţiuni de întrajutorare a semenilor aflaţi în situaţii dificile, dăruită trup şi suflet unor cauze nobile, un om pentru oameni, a oferit cu generozitate pachete elevilor de la această instituţie şcolară, ghidându-se şi crezând, ca un bun creştin şi român ortodox, în dictonul „Dăruind vei dobândi”.
Copiii au mulţumit pentru daruri cu multe poezii şi colinde româneşti, fapt pentru care conducerea şcolii, prin director prof. Doris Imola Vass şi director adjunct prof. Mariana Moldovan, au adus mulţumirile necesare Asociaţiei „Restart” din Baia Mare, inclusiv colaboratoarei Daniela Angela Călugăr pentru implicarea, promptitudinea şi dăruirea de sine, pentru copiii cu dizabilităţi.
A fost un eveniment de tăriri creştine şi aducere a unui strop de fericire în sufletele de gingaşi copii din partea sponsorilor Niculina Căpuşan, SC Dacom Electronic, Oşan Cosmin, Gabriela Libotean şi. I. Firizan din Baia Mare.
Felicitări pentru gestul omenesc şi creştin, meritând să aveţi Sărbători bucuroase!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5