Au cumpărat, Agro-Ardeal i-a premiat!

Cinci dintre cei care şi-au făcut săptămâna aceasta cumpărăturile din magazinele Agro-Ardeal din Bistriţa vor putea merge, în week-end, la verde, cu coşul plin cu bunătăţi produse de această firmă. Un coş umplut sănătos, pentru şase persoane, cu mici, cârnăciori, ceafă de porc, fleică – toate numai bune de un grătar de pomină, dar şi cu noile mezeluri marca Agro-Ardeal, din categoria crud-uscate.

Agro-Ardeal se ţine de cuvânt şi îi premiază pe cinci dintre cei care au trecut pragul magazinelor înscrise în campania „Vara asta ieşim împreună la verde!”. Clienţii Agro-Ardeal, care au făcut cumpărături de minimum 20 lei pe parcursul a 7 zile, au avut posibilitatea să participe la concursul organizat de companie, respectând câteva reguli: să prindă „fluturaşul”, să îl completeze cu datele personale şi să-l introducă în urnă. Şi, să creadă în şansa lor! Joi a fost ziua cea mare când, în toate cele cinci magazine Agro-Ardeal înscrise în campanie, clienţii aflaţi la ora aceea la cumpărături au fost rugaţi să extragă câte un singur talon din fiecare urnă. Astfel, au fost desemnaţi următorii câştigători: Ionela Anca (cartier Unirea), Gyenge Lajos (str. Garoafei), Ileana Şut (Aleea Greuceanu), Roman Claudiu-Vasile (str. Viorelelor) şi Struţ Virginia (str. Mesteacănului).

Campania Agro-Ardeal continuă încă 4 săptămâni de acum înainte! Prindeţi „fluturaşul”, faceţi ce trebuie făcut şi următorii care pot ieşi la verde cu un coş plin cu bunătăţi de la Agro-Ardeal puteţi fi voi! Nu vă faceţi alte planuri, pentru că vara asta ieşim împreună la verde!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5