“B-Cult”, cea mai tare trupă de street dance

Cotidianul Răsunetul a fost partener al „Cupei Liceelor la street dance", ajunsă la ediţia a treia.

La sala polivalentă din Bistriţa, plină ochi de spectatori, tineri din şase şcoli ale judeţului au adus cele mai frumoase dansuri într-un show tematic de 3 minute. Juriul a hotărât ca locul 1 să revină Trupei “B-Cult” de la Colegiul Naţional “Andrei Mureşanu”, care a primit un week-end la Poiana Zânelor, locul 2 la “Electricks” de la Colegiul Tehnic “Infoel” , un weekend la bazinul de înot Schreiner, locul 3 – Trupa “Under Image”, de la Liceul cu Program Sportiv, primind servicii de hair style la „Dany Studio". Cele trei trupe de pe podium ne vor reprezenta la finala naţională din 12 martie, la Bucureşti. Coordonatoarea manifestării, Dora Incert, ne-a declarat că au fost acordate şi premii pentru “cel mai tare dansator” - Claudiu Vidican, “cea mai tare dansatoare” - Mihaela Celsie, “cea mai tare galerie” - “Electricks”.

Au fost prezente în concurs şi trupele de la Colegiul Naţional “Liviu Rebreanu” (“Blue Maniacs”), Grupul Agricol Beclean (“Adult Hood”), Grupul Şcolar “Liviu Rebreanu” Maieru (“Black Bandits”), Ansamblul de dans modern “Licuricii” de la Şcoala Generală Nr. 1 Bistriţa şi “In action”.

Etapa din Bistrita a Cupei Liceelor la Street Dance 2011 a fost organizată de Clubul In Action – Bistriţa şi OneBeat Dance Studio – Bucuresti, în parteneriat cu Directia Judeţeană pentru Sport şi Tineret.

Comentarii

15/02/11 15:17
Vizitator

este cea de'a treia editie la bistrita!! Oricum frumos spectacol, felicitari organizatorilor!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5