Băile Figa, căutate și în extrasezon

Bucuria de a petrece momente frumoase la Băile Figa nu cunoaşte anotimpuri sau sezoane. Chiar dacă este mai scăzut decât în zilele de vară, numărul de vizitatori şi turişti în parcul de distracții acvatice de lângă Beclean își menține și în acest an valorile obișnuite în alte extrasezoane.
Profitând de dotările excelente ale complexului acoperit, precum şi de terenurile de sport, atât localnici, dar și persoane aflate în tranzit prin zonă sau chiar turişti veniți să îşi petreacă sărbătorile de iarnă sau alte zile libere, caută și acum Figa pentru zile de relaxare și voie bună alături de prieteni și familie.
Pasionații de sport sau cei atrași de oferta cu specific ecvestru dată de apropierea cu herghelia de la Beclean, mulți clienți de weekend sunt atrași de ceea ce parcul balnear are de pus la dispoziție şi în extrasezon: infrastructură pentru fotbal (30 de lei/oră), tenis de câmp (10 lei/oră), saună (2 lei/20 de minute), înot (10 lei intrarea), fitness (2 lei/oră). De asemenea, cei care doresc să treacă mai des pe la băi au posibilitatea de a încheia abonamente lunare, la preţul de 50 de lei în fiecare lună.
Stațiunea își are și acum, în toiul iernii, publicul său fidel, acaparând interesul celor dornici de liniște, spre deosebire de lumea atrasă de forfota verii, intensă de când Băile Figa au devenit tot mai vizibile pe harta turistică a României.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5