Bani pentru Mărişelu, Şanţ, Nuşeni, Târlişua, Telciu, Urmeniş şi Consiliul Judeţean, de la Guvernul României, pentru refacerea infrastructurii

Guvernul României a acordat săptămâna aceasta un sprijin financiar în valoare de 365.000 de lei, pentru unitățile administrativ-teritoriale din județul Bistrița-Năsăud, afectate de fenomenele hidrometeorologice deosebite produse în luna aprilie a anului 2021.
De acest sprijin vor beneficia punctual 6 unități administrativ- teritoriale pentru lucrări de refacere a infrastructurii locale, afectate de calamități. Alocarea s-a făcut ca urmare a solicitării făcute de către Instituția Prefectului care a înaintat un raport al pagubelor produse de alunecările de teren și inundații. Raportul a fost întocmit după întâlniri în teren a comisiei mixte înființată prin ordin de prefect.
Finanțarea din Fondul de intervenție aflat la dispoziția Guvernului va ajunge în Mărișelu ( 60 mii lei), Nușeni ( 45 mii lei), Șanț ( 50 mii lei), Târlișua ( 50 mii lei), Telciu ( 10 mii lei), Urmeniș ( 50 mii lei) și Consiliul Județean ( 100 mii lei).
„Este un sprijin bine-venit pentru localitățile afectate de alunecări de teren și inundații. Acum se vor putea efectua lucrările necesare, pentru că am constatat în urma vizitelor în teren că refacerea infrastructurii este un obiectiv care trebuie rezolvat urgent. Mulțumesc Guvernului pentru promptitudinea cu care a alocat fondurile de refacere.”, transmite prefectul Stelian Dolha.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5