Bărbat de 30 de ani din Beclean acuzat de tentativă de viol, depistat de jandarmi în mai puţin de o oră

          Duminică, o tânără de 22 de ani, a fost acostată de un bărbat în scara blocului în care locuia. Acesta a încercat să o violeze dar tânăra s-a opus şi a început să strige după ajutor.

          "Când a reuşit să se elibereze din braţele bărbatului, a fugit în casă şi a solicitat sprijinul jandarmilor. Imediat o patrulă de Jandarmerie din cadrul Plutonului oraşului Beclean a pornit înspre zona indicată iar tânărul a fost surprins în faţa scării unde a fost atacată tânăra. Cel în cauză şi-a pierdut telefonul mobil în timpul încăierării şi se întorsese să îl caute. Fapta s-a petrecut în jurul orei 5 dimineaţa,  iar tânăra se întorcea de la o nuntă. Bărbatul a fost predat poliţiştilor, care au demarat cercetările pentru infracţiunea de tentativă de viol", se arată în comunicatul Jandarmeriei bistriţene.

"La data de 2 iunie a.c., ora 05.30, polițiștii din Beclean au fost sesizați cu privire la comiterea unei tentative de viol, în orașul Beclean. Din primele verificări a rezultat faptul că, o tânără de 22 ani, din Beclean, ar fi fost  acostată în scara blocului de un bărbat necunoscut, care ar fi încercat să o violeze. Fata a strigat după ajutor, iar bărbatul a fugit. Ulterior, acesta s-a întors la fața locului pentru a-și căuta telefonul mobil pe care l-a pierdut în scara blocului, fiind depistat de o patrulă de jandarmi din cadrul Plutonului Beclean. A fost identificat de polițiști ca fiind un bărbat de 30 de ani, din Beclean și a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru tentativă de viol. În cursul zilei de astăzi, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Beclean cu propunere de arestare preventivă", informează IPJ BN, prin purtătorul de cuvânt Crina Sârb.

         

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5