Bărbat din Tărpiu, reținut de poliţişti pentru viol, lipsire de libertate, lovire şi instigare la infracţiunea de furt

      În cadrul cercetărilor efectuate, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au luat măsura reținerii pentru 24 de ore, față de un bărbat, de 46 de ani, din Tărpiu. În fapt, este vorba despre bărbatul despre care familia anunţase că-şi luase unul dintre copii de acasă, încă de sâmbăta trecută. Bărbatul a fost găsit alături de copil pe o stradă din municipiul Bistriţa de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale.

      „Bărbatul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, viol, lipsire de libertate în mod ilegal și instigare la infracțiunea de furt calificat, fapte comise în perioada aprile-mai a.c., asupra două persoane, din localitatea Tărpiu”, precizează Crina Sârb, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud.

      În cursul zile de astăzi, cel în cauză va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Năsăud, cu propunere de arestare preventivă. Cercetările sunt continuate de către polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care au avut loc evenimentele.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5