Bărbat găsit decedat, în apă, la Mărişelu!

Un bărbat de aproximativ 65 ani a fost găsit căzut în apă, în localitatea Mărişelu. La faţa locului se deplasează un echipaj cu medic de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Bistriţa-Năsăud şi un echipaj de la ISU Bistriţa.

Pompierii militari au reusit să scoată victima din apă, dar din păcate echipajul cu medic al SAJ BN a fost nevoit să constate decesul la locul intervenţiei, deoarece nu se impuneau manevre de resuscitare, bărbatul prezentând rigiditate şi pete cadaverice.

Se pare că bărbatul era dispărut de aseară de acasă. 

"În această dimineață, Politia a fost sesizata prin 112 cu privire la faptul că în râul Șieu se află trupul unei persoane. La fata locului, în urma verificărilor efectuate de politisti, a rezultat faptul că este vorba despre un barbat de 66 de ani, din Mariselu care, din păcate era decedat. Cadavrul acestuia nu prezenta urme vizibile de violență. Cercetările în acest caz sunt continuate de către polițiști și urmează a fi efectuată necropsia care va stabili cu exactitate cauza decesului", a explicat inspectorul principal Crina Sârb,purtător de cuvânt al IPJ BN.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5