Bărbatul din Rebra, cercetat pentru ultraj, fals şi refuzul etilotestului, arestat preventiv

La finele săptămânii trecute, bărbatul de 49 de ani, din Rebra, reţinut pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunilor de ultraj, fals privind identitatea şi refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, a fost prezentat Judecătoriei Bistriţa cu propunere de arestare preventivă.

  „Propunerea a fost însuşită, faţă de acesta fiind luată măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile. Acesta a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Bistriţa Năsăud. Cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a acestuia”, se arată în comunicatul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud.

În fapt, în cursul lunii aprilie, anul 2015, în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Bistriţa, bărbatul ar fi fost oprit de către un echipaj de poliţie, căruia i-ar fi prezentat actele unei alte persoane şi ar fi refuzat testarea cu aparatul etilotest şi recoltarea de probe biologice de sânge, ameninţând poliţiştii aflaţi la faţa locului.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5