Bătăi ca-n filme prin barurile rurale

Consumul execesiv de alcool nu dăunează grav doar sănătăţii, ci şi integrităţii corporale. În acest sfârşit de săptămână, mai mulţi bărbaţi, care mai de care în putere, s-au luat la bătaie prin barurile din judeţ.

Sâmbără dimineaţa, pe la revărsatul zorilor, poliţiştii au fost sesizaţi prin 112 de Cătălin A. din Cuşma, că în faţa unui bar din cartierul Viişoara a avut loc un scandal. În urma cercetărilor efectuate au fost identificaţi Călin M. (24 ani), Ionuţ P. (19 ani), ambii din Viişoara, şi Cosmin C. (19 ani), din Livezile, care i-au lovit pe Gabriel R. (23 ani) din Cuşma şi pe Alexandru B. (22 ani) din Bistriţa. În urma agresiunii, cei doi au suferit leziuni corporale, fiind transportaţi la Spitalul Judeţean, însă au refuzat să depună plângere. Agresorii au fost sancţionaţi contravenţional conform Legii 61/1991 privind tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Duminică seara un alt conflict a izbucnit într-un bar din Telciu. Pe fondul unor certuri mai vechi, Vasile T., Dumitru T. şi Pavel T. l-au bătut pe Daniel P., şi pentru că loviturile nu erau suficiente, unul dintre agresori l-a lovit cu o sticlă în cap. Victima a fost transportată la Spitalul Orășenesc Năsăud fără să necesite internarea.

Multă zarvă şi ceva pumni au apărut şi într-un bar din Cepari. Cinci tineri din Parva l-au acostat şi bătut pe un localnic, acesta fiind transportat cu ambulanța la Spitalul Orășenesc Năsăud pentru îngrijiri. Împotriva agresorilor, poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5