Bătaie cu pari şi bâte într-un bar din Mijlocenii Bârgăului

Şapte voinici din Prundu Bârgăului, cu vârste cuprinse între 18 şi 45 ani, sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri, vătămare corporală, lovire şi alte violenţe, distrugere şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice. Totul a pornit de la un scandal provocat într-un local din Mijlocenii Bârgăului.

Vineri seara, poliţiştii au fost sesizaţi că într-un bar din Mijloceni a avut loc o altercaţie între mai mulţi tineri.

«La faţa locului s-a deplasat echipa operativă care a constatat că B.L. şi J.N au fost agresaţi de mai mulţi tineri care au intrat în local, având asupra lor pari şi bâte. Aceştia au plecat apoi cu un autoturism până în comuna Prundu Bârgăului. În timpul altercaţiei au fost distruse obiecte de mobilier şi sparte câteva sticle, în valoare de 100 lei », precizează inspectorul Antonela Gorgan, purtător de cuvânt al IPJ Bistriţa-Năsăud.

În urma cercetărilor, au fost identificaţi suspecţii principali, şi anume M. G. de 45 ani, care a condus şi maşina, L.V. de 26 ani, F.G. de 24 ani, G.D. de 33 ani, D.M. de 18 ani, T.G. de 20 ani şi I.I. de 21 ani, toţi din Prundu Bârgăului. Conducătorul auto a fost depistat pe raza comunei Prundu Bârgăului, iar în urma testării cu aparatul alcooltest, rezultatul a fost de 0.82 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Potrivit sursei citate, persoanele vătămate au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5