Beclenara Lorena Otvoș, dublă campioană regională la înot

În perioada 15-17 martie 2019, s-a desfășurat etapa regională a Campionatului Național de înot categoria 10-11 ani, în 3 centre de concurs, la Oradea, Izvorani și Bacău.

CS Tibi a participat cu 5 sportivi la Oradea, la această competiție fiind prezenți 210 sportivi de la 24 cluburi. Între probele competiției au fost și probe cu barem de calificare pentru etapa finală care se va desfășura la Brașov. Lotul clubului a fost alcătuit din Lorena Otvoș, Șerban Radu, Alexia Bota, Karina Gerendi și Beatrice Pop.

“Cele mai bune rezultate au fost obținute de înotătoarea din Beclean,  Lorena Otvoș, care din cele 5 probe de la categoria ei de vârstă a câștigat 2, deci a devenit dublă campioană regională și anume la 200 m liber și 50 m spate. Lorena a mai obținut o medalie de bronz la 50 m liber, locul 6 la 50 m fluture și locul 8 la 50 m bras. Locuri fruntașe au mai obtinut Șerban Radu 3 locuri 4, foarte aproape de podium (la 50 m liber, 200 m liber, 50 m fluture),  un loc 5 la 50 m spate, dar și Alexia Bota un loc 7 la 200 m liber. Toți sportivii clubului și-au îndeplinit baremul în probele de calificare la etapa finală a campionatului național și în plus și-au doborât recordurile personale în toate probele”, a declarat președintele clubului Tiberiu Horgoș.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5