Best Studios are cele mai bune modele de videochat

Succesul in videochat nu depinde de noroc, sau cel putin aceasta este premisa modelelor Best Studios. In practica, este nevoie de implicarea trainerilor si potentialul pe care studioul este dispus sa il investeasca in modelele sale. Best Studios, desemnat cel mai bun studio de videochat din lume in cadrul evenimentului Lalexpo, desfasurat in Columbia,  a mai bifat un succes de proportii prin desemnarea unuia dintre modelele sale la titlul Best Media Star. Recunoasterea vine sa sustina potentialul modelelor Best, dar si a muncii din spate pe care o depune staff-ul ce le contureaza imaginea perfecta in online.

Promovarea in online a modelelor Best le stimuleaza veniturile luna de luna

Modelele Best traiesc din imaginea lor, astfel ca un premiu ca cel primit in cadrul Lalexpo face doar sa sublinieze potentialul pe care il au aceste tinere. "E atat de usor sa obtii premiul Best Social Media Star daca te bucuri de atentia si sprijinul trainerilor cu ani de experienta care stiu tot ce misca dincolo de camerele web. E adevarat, a fi model Best e o provocare si ramane in continuare, insa beneficiile de aici nu le intalnesti oriunde. Nu as fi ajuns aici fara ajutorul echipei si parte din succesul meu il datorez oamenilor care au crezut in mine. Doar aici am gasit Best echipa si Best castiguri in cel mai scurt timp!”.

Best Studios ofera multe candidate la titlurile vanate de modele din intreaga lume, insa doar romancele se pot califica pentru astfel de premii. Frumoase, senzuale si determinate sa se faca remarcate si in plan international, modelele Best constituie tiparul femeii independente care se bucura de propriile sale alegeri, renunand la prejudecati.

Modelele isi desfasoara programul in conditii de lux din locatiile ultracentrale

Spre deosebire de alte joburi, in care angajatele petrec ore intregi in trafic, iar costurile de transport sunt suportate de fiecare, la Best Studios, tura este moment de relaxare. Fetele sunt poftite in locatiile de lux amplasate in zone ultracentrale ale capitalei, avand la dispozitie peisajul urban si conditii luxuriante ce le ofera un vibe pozitiv pe durata programului.

Potrivit Mariei Necula, manager operational Best Studios, “Best este un imbold pentru fiecare model de videochat care incita la autodepasire si perfectionare”, accentuand, totodata, ideea ca studioul se ridica la cele mai inalte standarde vehiculate in piata de profil la nivel international. Totusi, pastrand focusul asupra fericitei castigatoare a trofeului Best Social Media Star, pare ca si facilitatile puse in joc de studio au contribuit la determinarea tinerei de a pune mana pe premiu, luand in considerare veniturile pe care un model Best ajunge sa le obtina, in medie, in primele luni de activitate.

Best Studios isi apara pozitia in industria de videochat din Romania si bifeaza noi succese la festivalurile de profil. Declarat cel mai bun studio din lume la ora actuala, Best Studios continua lupta pentru suprematie si isi sprijina modelele, investind timp si bani in carierele lor. Conditiile luxuriante si sumele consistente pe care le pot obtine cu usurinta, completat cu deschiderea studioului fata de dezvoltarea continua a modelelor le atrage pe acestea intr-o lume noua a succesului si bunastarii financiare.

Comentarii

09/06/18 13:20
Comentator

Pai ce sa faca si tinerele noastre, altceva decat " centura "... si " videochat "... ca in tzara asta bietele fete, efectiv n-au alta varianta .

13/06/18 18:47
Cititor

Barbatzii de " duc cu ziua " ... Ar putea merge si femeile .

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5