Biciclistul accidentat a părăsit locul accidentului

Nu doar autorii accidentelor de circulaţie fug de la faţa locului, cu şi victimele. Aşa s-a întâmplat luni, când Violeta Ş. (53 ani) din Bistriţa i-a sesizat pe poliţişti că, în timp ce conducea un autoturism pe Bd. Independenţei, a efectuat manevra de schimbare a direcţiei de mers de pe banda a doua pe banda întâi, moment în care a acroşat un biciclist. După producerea evenimentului rutier, bărbatul a plecat, pentru că nu a simţit nicio durere şi nici nu a suferit leziuni corporale vizibile.
„Ulterior, la orele 15.10, la sediul Poliţiei Municipiului Bistriţa, s-a prezentat V. Liviu de 50 ani din Bistriţa, care a prezentat un certificat medico-legal ce atestă că în urma unui accident rutier produs în data de 02.07.2012, ar fi suferit leziuni corporale ce necesită o zi de îngrijiri medicale”, se arată în datele furnizate de Inspectoratul de Poliţie Bistriţa-Năsăud. Bărbatul a recunoscut că după ce a fost lovit de maşină, şoferul a oprit şi i-a cerut să aştepte sosirea poliţiştilor, dar a plecat pentru că …se simţea bine.
În prezent, cercetările sunt continuate de către poliţiştii Biroului Rutier Bistriţa sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5