Big City, un an pe scenă

La finele săptămânii trecute, trupa Big City din Beclean a umplut pana la refuz sala Casei de Cultura din localitate.

Claudiu Timoce, Calin Haiduc, Alex Czirai si Mihai Pop, membri componenti ai trupei Big City si-au incantat admiratorii cu propriul repertoriu dar si cu piese folk si pop-rock ale unor mari cantareti din aceasta zona a muzicii.

Evenimentul a avut loc cu ocazia aniversarii unui an de zile de cand trupa s-a infiintat sub atenta obladuire a prietenilor mai mari, azi fani ai pieselor cantate de cei 4 curajosi.

In deschiderea concertului au participat trupa de dansuri Top Dance Life din Bistrita, condusa de Dorin Galban, au delectat publicul cu piesele lor de teatru elevi ai scolilor si liceelor din Beclean si a fost lansata trupa de fete Colour of Sound tot din Beclean.

Daca in numai un an de zile de activitate trupa a reusit sa concerteze in diferite judete ale tarii in deshiderea unor nume celebre din muzica romaneasca, acum cu cei peste 300 de fani prezenti in sala, care au cantat La Multi Ani, cu pasiunea pentru muzica si perseverenta de care dau dovada, membri formatiei Big City pregatesc un al doilea an de activitate plin de surprize.

Concertul va fi postat pe pagina de facebook Big City Comedy in semn de multumire pentru toti cei care au sustinut aceasta formatie de-a lungul unui intreg an de zile, dar si pentru prietenii din Beclean ai formatiei care traiesc in strainatate.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5