Harta chiriilor din România

Bistriţa-Năsăud se află în top, la cele mai mici chirii

O analiză naţională, realizată de Econtext.ro, plasează judeţul Bistriţa - Năsăud în topul celor mai mici chirii din România. Cifrele prezentate în hartă reprezintă valoarea chiriilor lunare la garsoniere, apartamente cu două şi cu trei camere. Cifrele sunt exprimate în euro.

Portalul Econtext.ro a realizat o analiză în care prezintă chiriile locuinţelor din toate oraşele din România. Este vorba despre oraşele care sunt reşedinţe de judeţ.

Cele mai mari costuri în ceea ce priveşte locuinţele de închiriat sunt în Timiş, Ilfov, Iaşi, Cluj şi Constanţa. În aceste judeţe o garsonieră se închiriază cu 140-150 de euro, un apartament cu două camere cu 170-230 de euro, iar unul cu trei camere se poate închiria cu 200-280 de euro.

În judeţul Bistriţa-Năsăud, o garsonieră se poate închiria cu 80 de euro (Piaţa Ruşilor); un apartament cu două camere cu 100 – 120 de euro (Eminescu, Decebal, Kaufland), iar un apartament cu trei camere: cu 150 de euro (Margaretelor) .

Cea mai ieftină chirie lunară pe care o puteţi plăti pentru o garsonieră în România se găseşte în Slobozia. Doar 60 de euro! Pentru apartamentele cu două camere, cele mai mici chirii sunt în Satu Mare: 90 de euro. În privinţa apartamentelor cu trei camere, Slobozia şi Vâlcea stau cel mai bine.

În aceste oraşe puteţi găsi un apartament cu trei camere, mobilat, utilat, la o chirie de doar 140 de euro pe lună.

Potrivit Econtext.ro, toate locuinţele sunt mobilate, utilate şi pregătite pentru a putea fi ocupate imediat. Au fost monitorizate aproape toate site-urile de imobiliare din România.

Sumele prezentate sunt calculate în euro şi sunt preţurile ,,de strigare”, cele pretinse de proprietari, deci pot fi negociabile.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5