Bistriţa, panoramă în oglindă

E ideea celor de la Asociaţia EURO TIN BN. Şi de aici a plecat şi proiectul cu acelaşi titlu, proiect ce are în vedere realizarea unei panorame ,,în oglindă”, care să încadreze Biserica Evanghelică, împreună cu turnul acesteia.


Asociaţia îşi propune marcarea unui traseu turistic de drumeţie şi bicicletă în împrejurimile Bistriţei, care oferă o panoramă asupra oraşului, şi în mod exclusiv asupra Bisericii Evanghelice. Alegerea locaţiei va fi făcută în urma unui concurs de fotografie


,,Câştigătorii vor prezenta traseul spre locaţia de unde a fost făcută fotografia, urmând marcarea corespunzătoare din reabilitarea skate park-ului existent, facilitând accesul lor la cât mai multe activităţi recreative în aer liber. În felul acesta, un număr cât mai mare de tineri care practică sporturile urbane de profil vor putea beneficia de un spaţiu corespunzător amenajat, care să ofere condiţiile optime pentru practicarea acestui sport în siguranţă”, se precizează în proiect.


Proiectul beneficiază de o finanţare nerambursabilă de 15.000 de lei din bugetul municipiului Bistriţa.


Asociaţia EURO TIN BN, înfiinţată în 2009, este o organizaţie non profit ce se adresează tinerilor, având ca scop implicarea acestora în acţiuni legate de mediul înconjurător.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5