Bistriţean arestat preventiv pentru săvârşirea unor infracţiuni de corupţie

În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud a dispus, vineri, luarea măsurii reţinerii pentru 24 de ore a unui bărbat, în vârstă de 52 de ani, din Bistriţa. Bărbatul este suspectat de săvârşirea infracţiunilor de luare de mită şi folosirea de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii, în scopul obţinerii de bani, bunuri sau foloase.

Acesta a fost prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, iar Tribunalul Bistriţa-Năsăud a admis propunerea procurorului de caz şi a dispus arestarea preventivă a bărbatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

„În fapt, bistriţeanul este bănuit că în perioada 2014-2015, în calitate de funcţionar public în cadrul unei instituţii de reglementare, implementare şi control în domeniul sanitar, veterinar şi al siguranţei alimentelor din judeţul Bistriţa-Năsăud, ar fi anunţat telefonic reprezentanţii unor societăţi comerciale cu privire la controalele ce urmau a fi efectuate, primind ulterior sume de bani şi diverse produse alimentare. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a suspectului. Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al D.I.P.I.”, se arată în comunicatul Inspectoratului de Poliţie Bistriţa-Năsăud.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5