Bistriţean cercetat pentru accidentarea a două minore

Poliţia municipiului Bistriţa a fost sesizată miercuri de către un asistent medical din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa cu privire la faptul că la această unitate s-au prezentat două minore, însoţite de părinţi, care au declarat faptul că au fost victimele unui accident rutier, produs în cursul aceleiaşi zile, pe raza municipiului Bistriţa.

Din cercetările efectuate de poliţişti a rezultat faptul că o minoră, în vârstă de 10 ani, şi o alta, de 11 ani, ambele din Bistriţa, au fost accidentate, pe raza municipiului, de către un autoturism în timp ce erau angajate în traversarea străzii, pe o trecere pentru pietoni semnalizată corespunzător, ulterior conducătorul autoturismului, căruia cele două minore i-au comunicat faptul că se simt bine, părăsind locul producerii accidentului fără a anunţa poliţia. Ca urmare a măsurilor de căutare efectuate de către poliţişti şi a verificărilor efectuate, a fost depistat în trafic, în municipiul Bistriţa, autoturismul implicat în accidentul de circulaţie, fiind identificat conducătorul acestuia, un bărbat, în vârstă de 44 de ani, din Bistriţa”, se arată în comunicatul Inspectoratului de Poliţie Bistriţa-Năsăud.

Din accident a rezultat vătămarea corporală uşoară a celor două minore, a căror internare în cadrul spitalului nu a fost necesară. Faţă de conducătorul autovehiculului sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5