Bistrițean reținut pentru influențarea declarațiilor într-un dosar de trafic de persoane!

          Un bărbat de 52 de ani, din Bistrița, a fost reținut, marţi, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Bistrița cu propunere de arestare preventivă.

Astfel, „în cursul lunii ianuarie a.c., fiind audiată în calitate de martor, o femeie, în vârstă de 36 de ani, din județul Botoșani, ar fi făcut afirmații mincinoase în legătură cu faptele și împrejurările esențiale cu privire la care a fost ascultată și întrebată, privind comiterea infracțiunii de trafic de persoane, de către un bărbat, în vârstă de 52 de ani, din municipiul Bistrița, în dauna persoanei vătămate, un bistrițean, de 42 de ani”, se arată în comunicatul IPJ BN.

Bărbatul de 52 de ani ar fi determinat-o pe femeie să declare mincinos că în repetate rânduri aceasta i-ar fi oferit persoanei vătămate diferite sume de bani. De asemenea, bistrițeanul, în vârstă de 52 de ani, este bănuit că i-ar fi solicitat persoanei vătămate să se împace cu el sau să își retragă plângerea, oferindu-i în acest sens 1000 de lei, deși avea obligația de a nu lua legătura cu acesta, personal sau prin interpuși.

         Cercetările sunt continuate de către polițiștii Serviciului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe Lângă Judecătoria Bistrița, în vederea documentării întregii activități infracționale.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5