Bistriţean urmărit internaţional pentru trafic de stupefiante în Germania, arestat preventiv

Un bărbat, de 44 de ani,  pe numele căruia autorităţile germane au emis un mandat european de arestare pentru comiterea infracţiunii de trafic ilicit cu stupefiante în cantitate semnificativă, a fost depistat de polițiști.

Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistrița – Năsăud au depistat un bărbat, de 44 de ani, din Bistrița, care era urmărit internațional. “Pe numele celui în cauză, autoritățile judiciare din Germania, au emis un mandat european de arestare, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic ilicit cu stupefiante în cantitate semnificativă, pe teritoriul Germaniei. Pentru depistarea bărbatului, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române”, se arată în comunicatul IPJ BN.

Bărbatul a fost prezentat Curţii de Apel Cluj, care a emis împotriva acestuia mandat de arestare pentru 30 de zile și a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Bistriţa-Năsăud, pentru demararea procedurilor în vederea predării către autoritățile germane.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5