Bistrițeanul Andrei Peteleu va evolua pentru "U" Cluj!

FC Universitatea Cluj continuă campania de transferuri și întărește compartimentul defensiv cu un multiplu campion al României. Andrei Peteleu va juca în alb-negru pe parcursul sezonului 2023/2024.
Fundașul dreapta de 31 de ani vine de la CFR și a mai jucat până în prezent la UTA Arad, Petrolul Ploiești, ASA Târgu Mureș, Gloria Bistrița, Săgeata Năvodari și Delta Tulcea, dar și la două echipe din străinătate: Sheriff Tiraspol (Republica Moldova) și Kisvárda (Ungaria). Are 146 de meciuri la nivelul primei ligi din România și cinci trofee în palmares, printre care trei titluri în Superliga, un titlu în Republica Moldova și Supercupa României.
Noul jucător al Universității Cluj are opt prezențe în competițiile europene.
CV Andrei Peteleu

Nume: Ionuț Andrei Peteleu
Data nașterii: 20 august 1992
Poziție: fundaș dreapta
Înălțime: 1,82 m
Cifre în Superliga: 145 M – 1 G – 6 A
Cifre în campionatul Ungariei: 28 M – 1 A
Cifre în campionatul Moldovei: 8 M
Echipe pentru care a evoluat până în prezent: Gloria Bistrița, Delta Tulcea, ASA Târgu Mureș, Săgeata Năvodari, Petrolul Ploiești, CFR Cluj (în două rânduri), Sheriff Tiraspol, UTA Arad, Kisvarda
Trofee: Campion al României de trei ori cu CFR Cluj (2018-2020), SuperCupa României cu CFR Cluj (2018/2019), campion al Moldovei (sezonul 2020/2021 alături de Sheriff Tiraspol)
A jucat pentru naționalele U17, U19 și U21 ale României
Are prezențe în preliminariile cupelor europene alături de Sheriff, CFR și Kisvarda, precum și trei meciuri în grupele Europa League

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5